Cursus ‘Omgaan met iemand met dementie

Omgaan met iemand met dementie

Gepubliceerd door: WVO Zorg

De cursus ‘Omgaan met iemand met dementie’ is en cursus voor mantelzorgers van iemand met dementie en bestaat uit vier bijeenkomsten met een vaste groep.

“Alle puzzelstukjes vallen op zijn plaats”, zuchtte een mantelzorger nadat hij de cursus ‘Omgaan met iemand met dementie’ had gevolgd. “Wat ik hoor is zo herkenbaar en nu weet ik hoe ik de zorg effectiever aan kan pakken.”

In de cursus ‘Omgaan met iemand met dementie’ krijg je veel tips en handvatten aangereikt hoe je het beste met het veranderde gedrag van iemand met dementie kan omgaan. Samen met andere mantelzorgers leer je te kijken naar de dingen die wél werken. De voorbeelden geven veel herkenning en een effectievere aanpak scheelt je frustratie en energie. Ook onderwerpen zoals zorg delen met anderen, dagbesteding en opname in een instelling komen aan bod. Zodat je goed geïnformeerd je mantelzorgtaken kunt verrichtten. Of zoals een mantelzorger zei: ‘Kennis geeft kracht’.

Meer informatie?

Voor meer informatie, actuele kosten en/of je aanmelden, bel 0118-553530 of mail naar info@mantelingwalcheren.nl o.v.v. ‘omgaan met iemand met dementie’. Vergeet niet om je volledige adres- en contactgegevens door te geven en te vermelden voor wie je zorgt.

Details van cursus:

Titel: Cursus ‘Omgaan met iemand met dementie’

Auteur: Manteling Walcheren

Uitgever: Manteling Walcheren

Datum: 2023-01-01

Prijs: 135

Ga naar website