Wandelgroep voor mantelzorgers

Dec 31, 2025

Manteling Walcheren / Manteling Walcheren

Kousteensedijk 7 Middelburg

Ontmoeting / onderling contact

Gratis

https://www.mantelingwalcheren.nl/activiteit/elke-stap-telt-wandelgroep-voor-mantelzorgers/

Gepubliceerd door: WVO Zorg

Wandelgroep voor mantelzorgers Datum: 22 september 2022 Tijd: 13.30 uur - 15.00 uur Startpunt: Wisselend Hou je van wandelen en vind je het niet leuk om het alleen te doen? Sluit je dan aan bij de wandelgroep voor mantelzorgers.

Manteling organiseert een wandelgroep speciaal voor mantelzorgers. Gezelligheid, spelenderwijs conditie opbouwen en mooie (wandel-)plekjes op Walcheren ontdekken staan hierbij centraal. Omdat je allemaal in een mantelzorgsituatie zit, vind je hier de goede verstaanders die maar een half woord nodig hebben. Daardoor kun je elkaar een luisterend oor bieden maar ook met elkaar lachen om dingen die je (als mantelzorger) meemaakt. De wandelingen worden begeleid door een coördinator van Manteling.

Tijdens de wandelingen zie je je eigen omgeving eens van een andere kant. Al lopend bouw je je conditie op en maak je nieuwe contacten.

Het vervoer naar de verschillende startplaatsen en terug wordt onderling geregeld. Kun je degene die je verzorgt niet alleen laten? Bel dan zo spoedig mogelijk naar Manteling. Wij zoeken dan een vrijwilliger, zodat jij met een gerust hart kunt wandelen en degene voor wie je zorgt ook een leuke middag heeft.

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Wandelgroep) of 0118-553530. We houden je dan op de hoogte van de startplaats van elke wandeling. Vergeet niet je adres- en contactgegevens door te geven en te noemen voor wie je zorgt. Als landelijke richtlijnen het van ons vragen dan houden we ons tijdens het wandelen nog steeds aan de 1,5 m afstand en andere corona maatregelen.

Reactie van een deelnemer: ” Het is heerlijk om samen te wandelen. Het brengt je op plekken waar je zelf niet zo gauw komt en je bouwt weer conditie op. Ik zie er elke keer naar uit!”

Ontdek meer activiteiten van Manteling Walcheren